Als de kat van huis is...

een komedie van Johnnie Mortimer & Brian Cooke

vertaald en bewerkt door Carry Goossens en Dirk Van Vooren

Chantale De Bolle is het beu! Ze is het beu om in bed genegeerd te worden door haar man Richard en wil de romantiek van vroeger terug oprakelen. Een tweede huwelijksreis naar Spanje is de oplossing. Althans, als Mijnheer De Bolle zou willen meevliegen.


Haar zus, Yvonne, is het ook beu! Zij is het beu dat het libido van haar schatrijke man Hubert zodanig hoog is dat hij zijn gerieven ook elders zoekt. Haar man laten zitten voor wat hij waard is, en bij haar zus intrekken, is voor haar de oplossing.


Dat zet Richard in een lastig parket. Hij wil absoluut niet mee naar Spanje, maar wil ook niet met zijn schoonzus opgescheept zitten. En Hubert wil absoluut zijn vrouwtje terug.


Hoe gaan Richard en Hubert dit oplossen? Wat voeren Richard en Hubert in hun schild? Hebben zij nog een verborgen agenda om de dames het naar hun zin te maken? Lukken ze erin om hun vrouwtjes thuis te houden?


Helaas, maar de twee zussen houden voet bij stuk en besluiten om samen op reis te gaan om eens flink de bloemetjes buiten te zetten aan de Spaanse Costa. En dan gaan de muizen aan het dansen...

 

Olé!

Voor U gebracht door Eddy Dams, Elynn Van Uffel, Heidi Wuyts, Maïti Moerman, Manou Vereycken, Peter Roekeloos en Sylvia Snoers.  In een regie van Leo De Vos

Onze voorstellingen vinden plaats in Zaal Paloma, Schrieksebaan 47 te 3120 Tremelo

zaterdag

maart 2020

21

deuren 19u

Voorstelling 20u

€9 / -12j. €5

zondag

maart 2020

22

met kaasbuffet

vanaf 16u

Voorstelling 18u

€30

vrijdag

maart 2020

27

deuren 19u

Voorstelling 20u

€9 / -12j. €5

zaterdag

maart 2020

28

deuren 19u

Voorstelling 20u

€9 / -12j. €5