top of page

Beste toeschouwers,

De voorstelling zal doorgaan volgens de geldende corona maatregelen en we zullen genoodzaakt zijn om aan de ingang uw Covid Safe Ticket (CST) en uw identiteit te verifiëren.  De toegang zal geweigerd worden indien geen geldig CST of identiteitskaart kan worden voorgelegd.

De ventilatie van de zaal staat op punt maar het is mogelijk dat er extra geventileerd moet worden voor, tijdens of na de voorstelling of tijdens de pauze.

Er is mondmaskerplicht binnen het gebouw en tijdens de voorstelling. Indien U een hapje of een drankje nuttigt mag het mondmasker natuurlijk af, indien u zich verplaatst moet het mondmasker op. 

Gelieve steeds kennis te nemen van de geldende maatregelen die zichtbaar zullen zijn aan de ingang en in het gebouw.

Zo kunnen we jullie toch op een veilige manier van onze voorstelling laten genieten. 

 

Waar geraak ik aan een CST ticket?

  • Via de CovidSafeBE-app (mobiele app) en op websites zoals mijngezondheid.be of MyHealthViewer. Om certificaten digitaal op te vragen heb je ofwel jouw identiteitskaart, pincode en kaartlezer nodig, ofwel een andere geactiveerde digitale sleutel zoals itsme.

  • Je kan het CST ook per post opgestuurd krijgen. Je moet dan wel rekening houden met een wachttijd tussen bestelling en ontvangst van 1 week. Je contacteert hiervoor de Helpdesk van de regio waar je gevaccineerd werd: Vlaanderen: 078 78 78 50 (9 tot 19u op weekdagen).

Tremeloos Toneel Team vzw zal de nodige voorzorgsmaatregelen in acht nemen maar is niet verantwoordelijk voor eventuele besmettingen en de gevolgen hiervan. 

bottom of page